Butlletí

Si voleu rebre informació sobre les novetats en el blog, notícies relacionades amb el projecte i activitats que us proposa Petjada Catalana, us podeu donar d’alta al nostre butlletí electrònic:

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

Us informem que tractarem les vostres dades personals amb la finalitat d’informar-vos sobre nous apunts, notícies o nous projectes, productes o serveis relatius al projecte Petjada Catalana mentre mantingueu l’alta com a persona subscrita al butlletí. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.

Així mateix, us informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les vostres dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat. Per a això podreu enviar un email a: info@petjadacatalana.com.

La persona interessada pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Si no desitgeu rebre més informació de Petjada Catalana, us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a la següent adreça: info@petjadacatalana.com